Affiliate Marketing Programma van Jolilly Luxury Bodywear Stores Nederland

Bent u ook overtuigd van de producten en de service van Jolilly? En zou u deze producten en service graag willen promoten op uw website? Dan kan dit door het partner programma van Jolilly.

Als partner van Jolilly kunt u op een eenvoudige manier ieder artikel uit ons assortiment via uw site verkopen. Niet alleen kunt u hierdoor relevante content aan uw website toevoegen, maar daarnaast ook een leuk bedrag extra per maand verdienen! Doordat Jolilly de verzending, de facturatie en het klantcontact voor zijn rekening neemt heeft u het heel gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het promoten van onze webshop en de bodywear producten.

Waarom zou u de producten van Jolilly op uw website promoten?

  • Jolilly heeft niet alleen een zeer interessante en mooie collectie van bodywear, maar biedt daarnaast ook nog eens een superbe 24 op 7 klantendienst. Iedere bezoeker kan live met de medewerkers van Jolilly chatten. Ook is er een zeer flexibele retourprocedure, waardoor de klant zeker is dat de bodywear producten steeds geruild worden of terugbetaald worden indien niet de juiste maat of het juiste product besteld werd.
  • We verkopen enkel kwaliteitsproducten van sterke of vernieuwende merken.
  • Daarnaast werken we continu aan de optimalisatie van de webshop. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge conversie van bezoekers in effectieve kopers.

Hoe kan u partner van Jolilly Luxury Bodywear Stores worden?

Wij werken samen met het affiliate-marketing netwerk van Tradetracker.

Door u aan te sluiten bij Tradetracker wordt u partner van het Jolilly partner programma. Tevens profiteert u dan van de uitgebreide promotiemogelijkheden die wij beschikbaar stellen: Iedere 2 maanden nieuwe banners van bestaande promoties, tekstlinks naar verschillende categoriën, flash-banners, xml-product feeds, etc. die u in staat stellen om te dieplinken naar alle producten. Dagelijks kunt u een rapport bekijken van de bezoekers die u naar Jolilly heeft gestuurd en van de bestellingen die hebben plaatsgevonden. Jolilly hanteert een beleid om bestellingen binnen de 14 dagen goed te keuren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u op regelmatige basis uitbetaald zal worden.

Surf dus snel naar Tradetracker en meldt u aan als partner van Jolilly.

  Bezig met laden...